Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként, a nevünkre utaló kezdőbetűkkel és a profilunkra vonatkozó befejezéssel KO-GÉP fantázianévvel, de két különböző egyéni vállalkozásként működik.

Kovács Tibor 1998-ban szervizesként műszaki diplomás ismereteit felhasználva kezdte tevékenységét mindenféle mezőgazdasági kisgép : fűnyíró, kapálógép, láncfűrész stb. javításával. Eleinte saját szükségletre, majd később továbbértékesítésre is rendelt alkatrészeket.

Ez az igény érlelte meg a gondolatot, hogy 2000- től a családi házunk egyik helyiségéből kialakítva Kovács Tiborné egyéni vállalkozásaként megnyissuk a Mezőgazdasági kisgépek és alkatrészek szaküzletét. Munkánk során folyamatosan kapcsolatba kerültünk különféle importőr cégekkel, némelyekkel gépek, másokkal alkatrészek forgalmazása kapcsán. Fokozatosan alakult ki profilunk. Kisgépekből eleinte a McCulloch, Partner, Robix típusokat árultuk, kedvező árfekvésük és megfelelő minőségük miatt.

A kezdetektől fontosnak tartottuk, hogy a nálunk vásárolt gépekkel kapcsolatban bátran visszajöhessenek hozzánk ezért az általunk forgalmazott márkák mindegyikéhez márkaszervizként biztosítottuk már a garanciális szervizhátteret is. Fokozatosan bővülő alkatrészválasztékkal és szakmai tanácsadással igyekeztünk elérni, hogy egyre többen válasszák üzletünket és szervizünket, ezen a kis településen, Iklódbördőcén. Később próbáltunk elérni távolabbi vásárlókat is.

Először 2003-ban Lentiben nyitottunk egy új üzletet.  2013-tól Husqvarna Lenti néven szakkereskedésként működött tovább, a Dózsa György út 1. szám alatt, a körforgalomnál.

2006-ban a megyeszékhelyen Zalaegerszegen is nyitottunk egy üzletet, még nagyobb alapterületen kínálva termékeinket. A nagyobb eladótér lehetővé teszi, hogy fűnyírótraktorokat is ki tudjunk állítani, melyeket egyéni szolgáltatásként beüzemelve és házhoz szállítva árusítunk. Itt tapasztalt szimpatikus fiatal kollégánk Huszár Zsolt várja kedves vásárlóinkat. Tanácsadással és apróbb szervízeléssel /láncélezés, csillagkerék csere, beállítások/ is segít.

2020 végén az iklódbördőcei és a lenti üzleteink egyesülve , immáron új telephelyen, több mint 300m2-en folytatja működését, Lentiben, a Petőfi út 51. szám alatt, a Németh-Fával szemben.


Jelenleg fő profilunkat a Husqvarna termékei határozzák meg, amelyeket rendkívüli megbízhatóságuk miatt bátran ajánljuk vásárlóinknak. Ezen kívül szerződött  partnerei vagyunk többek között az AL-KO-nak,  a Ratioparts - nak, a Granit - nak és még sok egyéb kereskedőnek.

Vállalkozásunk legfontosabb célkitűzése a mindenkor elégedett ügyfél. Ezt a célt igyekszünk minden lehetséges módon elérni, személyesen az üzletben, telefonon, e-mail-ben vagy akár a közösségi médiában Facebookon illetve Instagramon. 

Kovács Tibor és Kovács Tiborné
KO-GÉP


https://www.facebook.com/husqvarnalenti

https://www.facebook.com/husqvarnakertigepcentrum

https://www.instagram.com/husqvarnakogep/


Husqvarna Ko-Gép Lenti

Husqvarna Ko-Gép Kertigép Centrum Zalaegerszeg